29 martie 2024

Contact us

𝗞𝗢𝗡𝗧𝗥𝗔𝗘 𝗿𝗲𝘃𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮 𝗞𝗿𝘂𝗵𝗻𝗲𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗸 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗲

 𝗞𝗢𝗡𝗧𝗥𝗔𝗘 𝗿𝗲𝘃𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮 𝗞𝗿𝘂𝗵𝗻𝗲𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗸 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗲

𝗗𝘂𝗽ă 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗯𝗶𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀-𝗮 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝘇𝗶𝘂𝗮 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲𝗶, 𝗞𝗢𝗡𝗧𝗥𝗔𝗘 𝗿𝗲𝘃𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮 𝗞𝗿𝘂𝗵𝗻𝗲𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗸 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗲.  Luni, 17 ianuarie 2021, vă așteptăm la un spectacol multimedia de teatru bazat pe scrierile lui Esteve Soler, autorul trilogiei: Contra Progresului, Contra Iubirii și Contra Democrației.

KONTRAE este un spectacol ”avertisment” care abordează brutal subiecte care preocupă toate generațiile. Colajul prezintă o înșirure de fapte obișnuite cu tentă absurdă care surprind degradarea relațiilor interumane până în punctul dezumanizării.

Cele șase scene oglindesc natura individului modern pus în fața inevitabilului progres, iubirii deformate și a democrației alterate. Tehnologia new-media și universul sonor live aduc spectatorul într-o posibilă lume viitoare, autentică, dinamincă, surprinzând totodată și contraste comice.

Kontrae de Esteve Soler, traducerea: Luminita Voina-Raut. Concept artistic: Vlad Pavel.
Distributia: Vlad Pavel, Ioana Predescu si Claudia Suliman. Video Design: Aural Eye.
Light Design: Petrica Munteanu.

De ce avem nevoie de acest spectacol? Pentru că toate capacitățile noastre receptive se ajustează din mers. Preferăm fluxurile vizuale, plurifocalitatea, multitasking-ul, fragmentarismul și serialitatea, o dinamică filmică.

E o realitate despre care vorbesc psihologii și pe care creatorii din zona teatrului o au deja în atenție. În plus, acest eveniment va așeza în ochii noștri elemente afective care ne vor modela pe termen lung, care ne vor îmbogăți. Știm că e o investiție în viitor.

Detalii eveniment
Eveniment +16
Preț bilete: 25 lei și se pot achiziționa de pe iabilet.ro

Cafeneaua Rockstadt este deschisă de la ora 16:00 iar accesul se face prin această locație. Se pot scana codurile QR și valida biletele de intrare începând cu ora 16:00.

Ușile sălii de spectacol Kruhnen Musik Halle se deschid la 19:15 acest lucru fiind parte din regia spectacolului. Ora oficială de începere a spectacolului este 19:30. Nu există garderoba.

Accesul se va face conform normelor in vigoare la data evenimentului.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Sursa si imagini: comunicat remis la pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.