17 aprilie 2024

Contact us

A doua etapă a Campionatului Național de Scrabble, la Brașov, în acest week-end

 A doua etapă a Campionatului Național de Scrabble,  la Brașov, în acest week-end

Federația Română de Scrabble (FRSc), în colaborare cu CSM București, organizează, în perioada 12 – 14 mai 2023, cea de-a doua etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble (CNIS) 2023. Concursul se va desfășura tot la Complex hotelier Monterai, str. Poiana Soarelui nr. 2 din Poiana Brașov.

În week-end-ul Floriilor, a avut loc prima etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble, la care au participat 26 de scrabbliști, între care două debutante: Cristina Ionescu și Roxana Handaric de la CS Atlantis Brașov. Într-o formulă inedită, competiția a constat din două turnee de partide libere, un duplicat clasic și o problemă de heptascrabble. Câștigătorii probelor: Iulia Neacșu și Dan Sandu (cele două turnee de libere); Alexandru Lăcătîș (duplicatul și problema de compunere). Podiumul după prima etapă este:

  1. Dan Sandu (CSM București);
  2. Alexandru Lăcătîș (Universitatea Cluj-Napoca);
  3. Cosmin Donciu (Universitatea Cluj-Napoca).

La competiție participă jucători legitimaţi la cluburile de scrabble afiliate la FRSc, fiind așteptați, ca întotdeauna, cei mai buni competitori din toată țara. Clubul sportiv ATLANTIS din Brașov va fi reprezentat de doi jucători.

Campionatul Național Individual de Scrabble programează vineri un turneu de partide libere, sâmbătă, probele de anticipație, duplicat completiv și compunere (hexascrabble), iar duminică are loc încă o probă de anticipație, precum și festivitatea de premiere.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.