Art(a)live la Muzeul de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov se bucură să anunțe o experiență deosebită pentru oaspeții nocturi din cadrul evenimentului mult așteptat, Noaptea Muzeelor.
Comunitatea iubitoare de artă, dar și scepticii atrași de știință vor avea parte de o vizită memorabilă la artă în centrul Brașovului. Evenimentul reprezintă ultima posibilitate de vizitare a expoziției „Moon Impact. O poveste geologică”, dar și a Galeriei Naționale, căci muzeul își va închide apoi porțile până la mijlocul lunii iulie.
În expoziția „Moon Impact. O poveste geologică” vizitatorii de toate vârstele sunt așteptați pentru o ședință foto la muzeu, oferită de echipa Drag de Fotografie. Vizita la muzeu va fi imortalizată de Elian Coman, omul din spatele aparatului de fotografiat, iar explorarea spațiului se va simți cu un pas mai aproape de realitate. Fotografiile vor fi compilate într-un album pe platformele sociale ale muzeului și a paginii Drag de Fotografie pe Facebook.
În timpul vizitei la etaj, artista Getty Tatomir, Co-fondator și Event Manager al Galeriei de Artă Ora0, va fi înconjurată de maeștrii ai artei românești și de martorii care doresc să descopere actul de creație al unei picturi. Tablouri din Galeria Națională vor fi sursa de inspirație pentru Getty, iar creația realizată în incinta muzeului va fi scoasă la licitație.
Fondurile vor fi donate Muzeului de Artă Brașov pentru susținerea activității acestuia în comunitatea locală.
Vizitatorii vor avea ocazia să încheie vizita la Muzeul de Artă cu cafea oferită contra cost de Maxi’s Espresso Bar.
Intrarea la muzeu va fi gratuită.
Pe durata acestui eveniment, va fi permis accesul concomitent a 45 de persoane în incinta muzeului, cu respectarea măsurilor de combatere a epidemiei Covid-19. Accesul în sălile muzeale nu este permis cu mâncare și băutură, iar bagajele voluminoase vor fi lăsate la recepția muzeului. Ultima intrare se va face la ora 23.30.
Parteneri ai evenimentului: Drag de Fotografie, Getty Tatomir, Galeria Ora0, Ana Alfianu, Maxi’s Espresso Bar.
VIA: Muzeul de Arta Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.