2 martie 2024

Contact us

Asociația AgileHub organizează Peak IT 003, a treia ediție a conferinței de IT din Brașov, pe 17 și 18 octombrie

 Asociația AgileHub organizează Peak IT 003, a treia ediție a conferinței de IT din Brașov, pe 17 și 18 octombrie

Pe 17 și 18 octombrie între orele 9:00-17:30, online, voluntarii Asociației AgileHub și invitații lor organizează un maraton de ateliere și prezentări din domeniul IT, în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței Peak IT.

Peak IT  este prima conferință tehnică din Brașov, organizată de comunitatea IT pentru comunitatea IT. Din cauza situației globale din acest an, evenimentul va avea loc strict online, pentru a facilita o bună desfășurare și pentru a asigura siguranța participanților.

AgileHub este un ONG brașovean co-fondat de Camelia Codarcea în anul 2013, cu principalul scop de a oferi, în mod gratuit, pregătire atât în domeniul informației, cât și în modul în care activitatea și proiectele sunt desfășurate în marile organizații.

Această conferință face parte din misiunea organizației  de a crea o nouă cultură în comunitatea IT: aceea de a face schimbul de informații și învățarea mai ușoare, astfel încât să crească numărul profesioniștilor în IT, dar și pentru a contribui la buna pregătire a celor care deja lucrează în acest domeniu.

În cadrul Peak IT 003 vor fi 3 prezentări Keynote, alte 4 prezentări Diamond și multe ateliere practice pe diferite teme tehnice.  Profesioniști desăvârșiți în domeniile lor,  cei 7 speakeri  și 20 de traineri AgileHub îi așteaptă atât pe studenți, pe cei aflați la început de drum în aceată profesie cât și pe cei cu multă experiență în IT, să se alăture conferinței și să petreacă un weekend IT.

Temele abordate  sunt diverse, acoperind atât zona de leadership și facilitare, demararea unui startup și Design Thinking, precum și multe teme legate de tehnologii și framework-uri ce stau în spatele construirii unor aplicații de succes.

Participarea la ateliere și prezentări este complet gratuită.

Vă puteți înscrie la atelierele susținute în cadrul Peak IT 003 chiar pe site-ul evenimentului: https://peakit.ro/#schedule

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.