4 decembrie 2023

Contact us

Beard Brothers Brașov vă invită astăzi la Catch a Smile Day

Cu mare drag, vă așteptăm astăzi, 7 august, începând cu ora 17:00, în zona Centrului Vechi al Brașovului, unde, timp de câteva ore, vom întâmpina trecătorii cu mici surprize și mai ales zâmbete.

Cine suntem și de ce facem asta?

Suntem Beard Brothers Brașov, o gașcă de bărboși cu inițiativă, care, alături de divizia de fete The Sisterhood și divizia de voluntari, Volunteer Crew, ne-am asumat misiunea de a schimba mentalități, în calitatea noastră de ONG nonconformist.

Astăzi ne propunem să face asta printr-o sesiune de zâmbete, în cadrul evenimentului Catch a Smile Day.

Evenimentul se află la cea de a 6-a ediție și este o inițiativă a Beard Brothers Cluj. Scopul este de a-i provoca pe oameni să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria în lucrurile simple, să facă gesturi frumoase pentru ceilalți, oricât de mici și să își găsească veselia în zâmbetele celor din jur.

Acest concept a trecut cu ușurință granițele Clujului dar și ale României, fiind preluat de mai multe orașe la nivel național și internațional, demonstrând o dorință comună a oamenilor implicați de a face bine.

Prin gesturi simple, cum ar fi să oferim o floare, un balon, ceva dulce, ne propunem să prindem cât mai multe zâmbete și să aducem un moment de bucurie, într-o zi normală de marți, celor din jur.

Dacă în anii trecuți am avut ambasadori celebri care ne-au ajutat să ducem vestea mai departe despre acest eveniment, anul acesta, la Brașov, am ales să fim chiar noi, voluntarii Beard Brothers Brașov ambasadori și să ne spunem povestea, pentru a ajunge mai aproape de comunitate.

Ne bucurăm și de parteneri care ne ajută cu produse prin intermediul cărora vom reuși să descrețim frunți și să aducem zâmbete pe fețele brașovenilor pe care îi vom întâlni.

Ne vedem astăzi, hotărâți să aducem zâmbete împreună!

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.