13 aprilie 2024

Contact us

Brașov Heroes unește comunitatea prin idei bune! Apel de proiecte pentru ediția 2022

 Brașov Heroes unește comunitatea prin idei bune! Apel de proiecte pentru ediția 2022

Începem pregătirile pentru cea de-a noua ediție Brașov Heroes, o campanie de fundraising și un eveniment sportiv care activează resursele brașovenilor și susțin cele mai bune proiecte de conectare ale nevoilor comunității brașovene cu idei deștepte și transformatoare.

Comunitate mai unită

Dacă anul trecut proiectele se adaptau contextului dat de pandemie, anul acesta avem un război în fundal și o micro-comunitate ucraineană pe care o ocrotim în Brașov. Astfel că anul acesta focusul ediției este pe întărirea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Brașov Heroes Unite este despre unirea comunității pentru Bine. Căutăm proiecte care ne ajută să fim o societate deschisă schimbărilor, responsabilă față de sine însăși și care ne ajută să devenim ușor adaptabili, să putem să aplaudăm diferențele dintre noi și să ne uităm cu empatie și grijă la cei care au nevoie de ajutorul nostru fie că vorbim de refugiați, atipici, animale sau copii.

Mentorat pentru ONG-uri

Noi, echipa de la Fundația Comunitară Brașov, aducem know-how-ul și experiența ultimilor 7 ani de fundraising și suntem gata să mentorăm atât ONG-uri aflate la început de drum, cât și să muncim cot la cot cu cele care au deja un istoric bogat de proiecte realizate la Brașov Heroes.

Ne dorim să lucrăm cu echipe de oameni pasionați de munca în comunitate, care nu se tem să se murdărească, să obosească, care sunt dispuși să investească timp și idei în rezolvarea problemelor la firul ierbii. Ne puteți cunoaște la o cafea și o vorbă despre comunitate, joi, 14 aprilie, de la ora 10:00 la Ma Cocotte, strada Nicopole 34 A, unde vă povestim despre dorințele și prioritățile noastre pentru această ediție de Brașov Heroes.

Proiecte cu pasiune

Proiectele pe care le căutăm se uită la nevoi din comunitatea brașoveană din social, educație, artă și cultură, integrarea refugiaților ucraineni, prioritizând proiectele care generează și cresc micro-comunități de oameni implicați. Vă așteptăm să înscrieți proiectele pe link-ul: https://forms.gle/nLW2iqwuEb2zdEiV7 până pe data de 27 aprilie 2022. Pe site-ul și pe pagina de facebook Brașov Heroes găsiți detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de jurizare.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.