4 decembrie 2023

Contact us

Brașovul reimaginat prin artă vizuală şi sunet de violoncel

 Brașovul reimaginat prin artă vizuală şi sunet de violoncel

Muzeul de Artă Brașov în colaborare cu Depoul de Artă Urbană vă invită la un eveniment artistic și muzical, având Brașovul în prim-plan. Vineri, 3 februarie 2023, începând cu ora 17, muzeul devine atelier de creație live pentru artiști: Anda Ansheen, Corina Drăgan, Ana-Maria Gălețeanu, Agata Secelean și Alice Zigman. Radu Croitoru va completa atmosfera cu inconfundabilul sunet de violoncel.

Muzeul de Artă Brașov îi provoacă pe artiștii contemporani brașoveni să creeze noi opere artistice inspirate din fotografiile prezentate în cadrul expoziției „Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban”, precum și de clădiri emblematice ale orașului, în timp ce publicul va avea acces la procesul de creație desfășurat în muzeu.

Proiectul urmărește aducerea în contemporaneitate a patrimoniului arhitectural care definește Brașovul prin lucrările artiștilor care trăiesc și creează în acest oraș. Evenimentul le oferă vizitatorilor șansa să descopere procesul de creație al artiștilor contemporani brașoveni, să interacționeze cu aceștia și să descopere mai multe despre istoria clădirilor emblematice care vor fi recreate de artiștii contemporani prin intermediul expoziției.

Accesul la eveniment va fi gratuit.

Sumar: Artiștii brașoveni contemporani propun un Brașov reimaginat într-un eveniment artistic și muzical la Muzeul de Artă Brașov.

Titlu:  „RE:IMAGINE BRAȘOV”

Locul desfășurării: Muzeul de Artă Brașov, B-dul Eroilor 21

Eveniment: Vineri, 3 februarie 2023, ora 17.00

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.