15 iulie 2024

Contact us

Concert cu muzică mexicană și recital de jazz, săptămâna aceasta în piața Sf. Ioan

 Concert cu muzică mexicană și recital de jazz, săptămâna aceasta în piața Sf. Ioan

După succesul celor două concerte simfonice de săptămâna trecută, care le-au avut a soliste pe Analia Selis și Luiza Zan, Filarmonica Brașov invită iubitorii de muzică din oraș la două evenimente noi săptămâna aceasta.

Primul moment muzical al săptămânii acesteia va avea loc marți, 12 iunie de la ora 20. Adrian Nour va deschide seria de anul acesta a evenimentelor din seria Tuesday’s Jazz, pornită anul trecut de către Filarmonica Brașov tot în stagiunea estivală. Adrian Nour este un cântăreț cunoscut în cercurile de jazz din țară, dar a devenit cunoscut și în mainstream când a ajuns în finala concursului Vocea României (unde a fost în echipa lui Smiley) în 2013.

Apoi, joi 14 iulie, tot de la ora 20, filarmonica din oraș îi invită pe brașoveni la un concert de muzică spaniolă-mexicană intitulat La Negra Noche. Acestă gală îi va aduce împreună pe dirijorul Vladimir Lungu, care va conduce orchestra Filarmonicii Brașov și pe soliștii Eusebiu Huțan (tenor), Hector Lopez (tenor), Cristian Mogoșan (tenor) și Florin Estefan (bariton).

Se vor cânta aproape 20 de piese de origine sud-americană, printre care melodii foarte cunoscute precum Júrame, La Cucaracha, Estrellita și Bésame Mucho.

Săptămâna viitoare, Filarmonica Brașov va continua evenimentele din piața Sf. Ioan cu un recital Open Your Wings al Sorinei Rotaru și cu un concert cu artiști ai festivalului SoNoRo.

Accesul în piață este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea concertului.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.