Conferința – eveniment: 30 de ani de libertate

Centrul Cultural Reduta și Asociatia Vocea Libertății vă invită la o întâlnire deosebită, cu doi invitați speciali, cu tema „30 de ani de libertate – România și memoria comunismului’’, susținută de scriitorul si filozoful Mihail Neamțu și Prof. Conf. dr. Adrian Papahagi.

Evenimentul va avea loc marți, 17 Decembrie 2019, Ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta (str. Apollonia Hirscher nr.8, Brasov)

Într-o spectaculoasă conferință-eveniment, profesorul Adrian Papahagi și scriitorul Mihai Neamțu vor spune povestea uitată a eroilor care, prin curaj și demnitate, au păstrat vie flacăra libertății, urmată de lansarea cărții 7 Ani in Occident – Jurnal Britanic, semnată de Mihail Neamțu.

Mihai Neamţu, scriitor, om politic și intelectual de dreapta, licenţiat în filosofie şi teologie ortodoxă la Universitatea Babeş Bolyai, cu doctorat în teologie la King’s College London şi Adrian Papahagi, un filolog, eseist şi conferenţiar dr. al Universităţii Babeş-Bolayi, născut în Cluj Napoca şi absolvent al Universităţii de la Sorbona, se vor afla la Centrul Cultural Reduta, în 17 decembrie, de la orele 18.00, pentru a lansa cartea ,,7 ani în Occident. Jurnal britanic. vol I”.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.