15 iulie 2024

Contact us

Conferința Națională a Pacienților cu Afecțiuni Hepatice, ediția a VIII-a

 Conferința Națională a Pacienților cu Afecțiuni Hepatice, ediția a VIII-a

La pas prin viață, pe harta destinului, avem parte de bucurii, împliniri, frământări, examene, încercări, așteptări sau deziluzii. Pe cărarea vieții ne brodăm visele, ne așternem speranțele și alegem la intersecții calea pe care o vom urma. Iar dacă nepoților nu vom știi să le răspundem unde se duce mâncărimea după ce te scarpini, la fel nu vom știi de ce trebuie să așteptăm pentru a beneficia de un tratament. Nu este ușor să fi diagnosticat cu afecțiune hepatică. De ce eu, te vei întreba. Trebuie să te regăsești, să găsești calea de urmat. Vei descoperii o lume nouă. Viața este o tablă de șah. Important este să lupți, să dai șah bolii.

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România (APAH-RO) desfășoară la Brașov, în perioada 21 – 22 octombrie a.c., Conferința Națională a Pacienților cu Afecțiuni Hepatice, ediția a VIII-a.

La conferință participă: Marinela Debu, președinte  APAH-RO, membru CD ELPA, Cezar Irimia, preşedinte APCR și pacienți diagnosticați cu afecțiuni hepatice.

Conferința are loc la Hotel Ambient, sala Fortuna (str. Iuliu Maniu, nr. 27, Brașov).

La intrare, veți regăsi o expoziție de tablouri/fotografii realizate de pacienţi cu hepatită. Expoziția face parte din seria de acțiuni organizate de APAH-RO pentru a atrage atenția asupra importanței integrării în comunitate a pacienților cu afecțiuni cronice.

Pe durata conferinței sunt sesiuni de dezbatere referitoare la accesul la tratament, investigațiile medicale, problemele frecvente în viața pacientului hepatic, despre nutriție, bolnavul cronic sau purtătorul sănătos de hepatită și nu numai.

Dacă sunteți interesați de aspectele menționate și doriți informații suplimentare, vă recomandăm și site-ul Asociației Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România:  hepato.ro.

Vă invităm să urmărim ce s-a prezentat în cadrul conferinței de presă, desfășurată premergător evenimentului:

Video: YouTube

Credit foto: Dan STRĂUȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.