21 septembrie 2023

Contact us

Congresul de Stomatologie, editia a X-a: „Provocări şi soluţii complexe în reabilitarea orală“

 Congresul de Stomatologie, editia a X-a: „Provocări şi soluţii complexe în reabilitarea orală“

Evenimentul se desfăşoară în perioada 12-14 aprilie 2018, în parteneriat cu Universitatea Transilvania – Facultatea de Medicină, la Aula Universităţii, în intervalul orar 9:00 -19:00 .

Deschiderea festivă va avea loc joi 12 aprilie ora 9:00 în Amfiteatrul Chiriacescu, la care vor participa:
– preşedintele consiliului Judeţean Adrian Veştea,
– reprezentanţi ai DSP – Lavinia Buvnariu şi Adina Botoroga,
– reprezentanti ai CAS – Florian Seitan şi Camelia Popa,
– reprezentanţi ai UTBv – prorector prof. univ. dr. Liliana Rogozea şi decan al Facultăţii de Medicina Prof. univ. dr. Marius Moga

Preşedintele de onoare al Congresului este prof. univ. dr. Nicolae Gănuţă – Facultatea de Stomatologie „Carol Davila” Bucureşti.

În paralel cu comunicările ştiinţifice la care vor participa lectori de elită din ţară va exista o expoziţie permanentă a unor firme cu renume atât pe plan national cât şi internaţional din ţări precum Germania şi Italia, care prin lectorii invitaţi vor prezenta tehnici şi produse revoluţionare pentru stomatologie.

Astfel,
– firma EMMI-ULTRASONIC din Germania aduce În atenţia medicilor şi a pacienţilor periuţa Ultrasonica, unica periuţă din lume care curăţă fără să perieze,
– firma DURR –DENTAL, tot din Germania, vine cu tehnici şi sisteme non-chirurgicale pentru prevenţia şi tratamentul bolilor parodontale, cu dezinfectanţi şi protocoale de utilizare,
– firma PRODENT Italia aduce în atenţia medicilor tehnici şi sisteme chirurgicale modern.
– Firmele autohtone DENTAMERICA, GC şi LINDE GAS ROMANIA vin de asemenea cu ultimele noutăţi în profilaxie şi terapie, cu materiale şi tehnici moderne utile în egală măsura practicienilor şi populaţiei dornice să evolueze împreună cu medicii lor.
Detalii despre eveniment si programul pot fi găsite pe site-ul Colegiului Medicilor Dentisti Brasov www.cmdbv.ro, organizatorul acestui eveniment anual care a ajuns la a X-a editie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.