28 februarie 2024

Contact us

Expoziția „Further up-Further in”, lucrări de artă contemporană

 Expoziția „Further up-Further in”, lucrări de artă contemporană

Vă invităm la vernisajul expoziției Further up-Further in, care prezintă lucrări de artă contemporană realizate de artiștii Atelier Plus din Cluj, însoțiți de artistul invitat Ross Wilson.

„Fiecare artist explorează aspecte unice ale unei lumi noi prin formă, culoare și concept. Operele de artă se bazează pe o căutare comună, dar infuzată de emoții personale și de curajul de a visa dincolo de această lume…. Expoziția abordează subiecte care pot fi dificil de discutat, cum ar fi evadarea din materie, ecoul unei alte lumi, aruncarea în necunoscut și aspecte precum suferința, moartea și întoarcerea la Divinitate. Prin angajarea vizuală a acestor subiecte, expoziția oferă privitorilor posibilitatea de a le experimenta și contempla.” – Andrada Lolu, Artist vizual.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri 15 decembrie 2023 la ora 17:30 la Galeria INSPIRATIO, Curtea Honterus nr. 8, la etaj. Iar de la ora 19.00 vă invităm la Cafeneaua CH9, Curtea Johannes Honterus 9 din Brașov la „incursiune în poveste”, un dialog despre lumea lui CS Lewis. Invitați Dr. Universitar Daniela Vasiliu, galerist Victoria Țăroi. Recital harpă Estera Vasiliu.

Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 19:00, între 15 decembrie 2023 și 29 ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.