13 iunie 2024

Contact us

Inaugurarea clubului Carpamont

 Inaugurarea clubului Carpamont

In comunitatea brașoveană, va avea loc in luna lui Prier, lansarea oficială a asociaţiei „Club Carpamont”.
Acest club s-a născut din dorinţa unui grup de prieteni care iubesc muntele, natura și comunitatea și care doresc să contribuie la dezvoltarea sa, dăruind.

Valorile membrilor asociaţiei „Club Carpamont” pe care s-a clădit povestea sunt:
– dragostea de natură – pentru că așa au ajuns să se cunoască
– jovialitatea – pentru că ii insoţește in tot ceea ce fac
– increderea – pentru că in echipă se dobandește curajul de a incerca lucruri noi
– familia – pentru că sunt mai mult decat un grup de prieteni
– dăruirea – pentru că „Ce ţin pentru mine va dispărea odată cu mine, ce dăruiesc va dăinui!” (Viziunea Clubului Carpamont)

Principalele direcţii de acţiune ale asociaţiei Club Carpamont sunt EDUCAȚIA, VOLUNTARIATUL, AVENTURA și SPORTUL iar pe acestea se vor incadra toate proiectele lor viitoare.

Evenimentul va avea loc duminică, 9 aprilie 2017, la Sala de spectacole a Centrului Cultura Reduta din Brașov, strada Hirscher, nr. 10 incepand cu ora 16:00 și este organizat in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta care susţine permanent dezvoltarea personală, culturală și socială a comunităţii brașovene.

Inaugurarea asociației “Club Carpamont” se dorește a fi una de excepție prin participarea unui număr de aproximativ 100 de persoane, specialiști ai activităţilor outdoor, ghizi montani si membrii salvamont, reprezentanți ai mediului public și privat, ai ONG-urilor locale, cluburilor montane din Brașov și din ţară, voluntari adulți, tineri,colaboratori.

Cu respect,
Echipa Club Carpamont

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.