24 iulie 2024

Contact us

La școală, de acasă, online

 La școală, de acasă, online

Am petrecut, atât noi cât și elevii noștri, vacanța și Sărbătorile Pascale altfel decât eram obișnuiți sau ne-am fi dorit. De astăzi am revenit ,,în activitate”. Tot de acasă, online.

Activitățile în educație trebuie să continue, cu o mai mare intensitate, până la revenirea treptată la normal. Există o îngrijorare firească, cu precădere în rândul elevilor din clasele terminale (a VIII-a și a XII-a) și a părinților acestora și trebuie să fim conștienți că este necesar să fim pregătiți pentru organizarea și susținerea examenelor naționale.

Pe pagina de front a site-ului de web al IȘJ Brașov, www.isjbrasov.ro este postat un set de resurse de antrenament propus de Ministerul Educației și Cercetării pentru elevii care vor susține aceste examene. Vor urma și altele pe care le vom transmite în timp util profesorilor și elevilor.

Este imperios necesar să ne implicăm atât noi, cadrele didactice, cât și voi dragi elevi și nu în ultimul rând dumneavoastră stimați părinți, în parcurgerea acestora, și nu numai. Echipa Inspectoratului Școlar Județean Brașov este în activitate și vă stă alături pentru a depăși cu bine această perioadă.

Vă dorim mult succes!

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.