23 mai 2024

Contact us

Lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție pe str. Castanilor

 Lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție pe str. Castanilor

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în noaptea de 01.11 – 03.11.2019, în intervalul orar 22.00 – 06.00, vor fi  executate traversări de carosabil pe strada CASTANILOR, între:

– Filarmonica Brașov și Unitatea Militară Brigada 2, Vânători  de munte “Sarmizegetusa” și – Pannini și Cafeteca Patria.

Lucrarea de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Ne cerem scuze tuturor conducătorilor auto, participanților la traficul rutier pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri.

Referitor la: lucrările de modernizare a rețelei electrice de distribuție din municipiul Brașov, B-dul 15 Noiembrie. Lucrările vor fi efectuate de firma S.C. SUNTECH, Galați.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.