4 decembrie 2023

Contact us

Mărtișor muzical cu ,,Unissono Quartet”, la Filarmonica Brașov!

 Mărtișor muzical cu ,,Unissono Quartet”, la Filarmonica Brașov!

Filarmonica Brasov vă invită la…Primavară! De 1 Martie, melomanii se vor butea bucura de un frumos dar muzical. Recitalul Unissono Quartet va fi transmis Luni, 1 Martie 2021, de la ora 19.00, în ONLINE, oferind vibrațiile sonore ale acestui nou început, mult așteptat de noi toți, anotimpul primăvara!

Un simbol al primăverii, al speranței și al norocului, un șnur alb, îmbinat cu un șnur rosu, îți aduc zâmbetul pe buze, alături de urări și felicitări frumoase! Desigur, legendele sunt multe…

Pe lângă toate acestea, transmitem cu drag, gândurile artiștilor cvartetului UNISSONO – Valentin Jeinov, Raluca Mihălcioiu, Natalia Feraru și Ionela Păsăroiu:

,,Armonia, bucuria de a cânta, de a rezona, de a fi o echipă, au făcut ca în anul 2007 să înființăm cu ajutorul profesorilor de specialitate, din cadrul Facultății de Muzică Brașov, cvartetul sufletului nostru: #UnissonoQuartet. Pașii următori au venit firesc, încărcați cu emoții frumoase și împliniri, sub îndrumarea caldă și totodată fermă a prof. dr. Leona Varvarichi, membră a Cvartetului Gaudeamus.

Activitatea noastră este una bogată, ce include recitaluri în cadrul festivalurilor, evenimentelor, precum lansări de cărți, simpozioane, cât și concerte de caritate.”
Cvartetul Unissono este format din muzicieni tineri, licențiați ai secției Interpretare Muzicală din cadrul Facultății de Muzică Brașov și a Facultății de Muzică din Petrozavodsk – Rusia.”

Transmisiunea evenimentului va putea fi urmarită pe canalele de comunicare – facebook si youtube ale Filarmonicii Brasov. Accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.