21 iunie 2024

Contact us

Patinaj artistic: Răzvan Cionac, locul 2 la Skate Celje 2021

 Patinaj artistic: Răzvan Cionac,  locul 2 la Skate Celje 2021

Patru patinatori de la Corona Brașov au participat la Skate Celje 2021, un eveniment desfășurat sub egida ISU, în perioada 18-21 noiembrie 2021, în Celje, Slovenia, la patinoarul Mestni City Park.

Competiția a fost prima din turneul European Criterium 2021/2022 care cuprinde cinci concursuri: Skate Celje 2021 (Slovenia), Cupa Europeană de Patinaj HELENA ediția 15 (Belgrad/ Serbia), Trofeul Sofia 2022 (Bulgaria), Memorialul Bellu – București, Cupa Europa ediția 33 (Folgaria/ Italia).

Este cea de-a 34-a ediție a turneului competițional European Criterium, care are scopul declarat de a promova patinajul artistic și de a oferi oportunități pentru tinerele generații din diferite țări de a se întâlni în competiții. În sezonul competițional 2021/2022, cinci orașe diferite din cinci țări diferite vor găzdui una dintre competiții în următoarea ordine: Celje, Belgrad, Sofia, București și Folgaria.

Skate Celje 2021 a venit după o lungă pauză competițională, iar patinatorii Coronei au simțit, din nou, emoțiile unei competiții pe gheață după mai bine de un an!

Cu toate acestea, Cristiana Mainea (Cubs), Daria Cocan (Inter Novice), Natalia Runcanu (Basic Novice) și Răzvan Cionac (Basic Novice) au reușit să facă o figură frumoasă și să ocupe poziții meritorii în clasamentul final.

Cel mai bun rezultat al delegației Coronei a fost obținut de Răzvan Cionac la categoria Basic Novice, cu 27.64 puncte. El a fost devansat de olandezul Leon Lo, cu 28.08 puncte. Podiumul a fost întregit de Indi Tej Acceto Korosec, cu 26.43 puncte, pe poziția a treia.

Natalia Runcanu a ocupat poziția 6 la categoria Basic Novice, Cristiana Mainea a ocupat locul 14 la categoria Cubs, iar Daria Cocan s-a situat pe poziția 23 la categoria Inter Novice.

Sportivii sunt antrenați de Simona Pungă, antrenoare care a revenit recent la CSM Corona Brașov, după ce în trecut a antrenat micii patinatori de la grupele de începători, între anii 2010 și 2016. Ca sportivă, ea a participat la competiții europene și internaționale de valoare.

Felicitări micilor patinatori! Felicitări antrenoarei!

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.