3 decembrie 2023

Contact us

Patinaj artistic: sportivii Coronei participă la Trofeul Sofia 2022

 Patinaj artistic: sportivii Coronei participă la Trofeul Sofia 2022

Turneul European Criterium 2021/2022 ajunge la cea de-a treia competiție, Trofeul Sofia 2022!

La întrecerea din Bulgaria participă șase patinatori ai Coronei Brașov: Cristiana Mainea, Zara Grapă, Natalia Runcanu, Petra Costea, Daria Cocan și Răzvan Cionac.

Cea de-a șaptea ediție a Sofia Trophy 2022 are loc la Palatul Sporturilor de Iarnă din Sofia, o arenă sportivă situată la poalele Muntelui Vitosha, în campusul studențesc al capitalei Bulgariei.

Palatul Sporturilor de Iarnă găzduiește antrenamente și competiții de patinaj artistic, hochei, patinaj viteză pe pista scurtă și alte sporturi de iarnă. Este deschis atât sportivilor de performanță, cât și amatorilor. Vă reamintim că la prima competiție a circuitului European Criterium, desfășurată la Celje, în Slovenia, patinatorul Coronei, Răzvan Cionac, a ocupat poziția secundă la categoria Basic Novice.

La Cupa Europeană „Skate Helena”, desfășurată la Belgrad între 19-23 ianuarie, Răzvan Cionac a ocupat locul 1 și Natalia Runcanu locul 3, ambii la categoria Basic Novice.

Întrecerea din Bulgaria face parte din turneul European Criterium 2021/2022 care cuprinde cinci concursuri: Skate Celje 2021 (Slovenia), Cupa Europeană de Patinaj HELENA ediția 15 (Belgrad/ Serbia), Trofeul Sofia 2022 (Bulgaria), Memorialul Bellu – București, Cupa Europa ediția 33 (Folgaria/ Italia).

Aflat la a 34-a ediție, turneul European Criteriu are ca scop declarat promovarea patinajului artistic și oferirea de oportunități pentru tinerele talente din diferite țări de a se întâlni în competiții. În sezonul 2021/2022, 5 orașe diferite din 5 țări diferite vor găzdui una dintre etape, în următoarea ordine: Celje, Belgrad, Sofia, București și Folgaria.

Sportivii brașoveni sunt antrenați de Simona Pungă. Mult succes!

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.