4 decembrie 2023

Contact us

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii a participat astăzi la o nouă ediție a webinarului pentru elevii de liceu „De vorbă cu tinerii”

 Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii a participat astăzi la o nouă ediție a webinarului pentru elevii de liceu „De vorbă cu tinerii”

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat astăzi la o nouă ediție a webinarului pentru elevii de liceu ,,De vorbă cu tinerii”, organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Brașov, Direcția de Săntate Publică Brașov, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Inspectoratul de Poliție Județean, Centrul Regional Brașov al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov, Biroul Local Brașov al Organizației Salvați Copiii și Aspire Teachers.

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a vorbit despre componenta – lansată ieri – a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 adresată tinerilor din județul Brașov cu vârste de peste 16 ani – elevi și studenți, precum și părinților acestora.

O altă temă a fost reprezentată de pericolele consumului de droguri, traficului de persoane și infracțiunilor în mediul online. În cadrul acestei teme a fost prezentat și un scurt film despre efectele substanțelor etnobotanice, realizat de Amana Coman, elevă a Liceului vocațional de arte sub coordonarea prof. Claudia Bodo, film care a participat la concursul național ,,Mesajul meu antidrog”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.