Re-open EU: Uniunea Europeană și toate statele membre planifică o redeschidere în siguranță a Europei

Începând cu 1 iulie, statele membre ale UE ar trebui să înceapă să ridice restricțiile privind călătoriile neesențiale în UE pentru rezidenții din următoarele țări terțe:
Algeria, Australia, Canada, Georgia, Japonia, Muntenegru, Maroc, Noua Zeelandă, Rwanda, Serbia, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia, Uruguay, China, sub rezerva confirmării reciprocității.

Locuitorii din Andorra, Monaco, San Marino și Vatican/Sfântul Scaun ar trebui considerați rezidenți ai UE în contextul acestui site.
La fiecare două săptămâni, această listă de țări va fi revizuită, iar informațiile vor fi actualizate pe acest site.

Mai multe informatii: https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-9208-2020-INIT/ro/pdf

Uniunea Europeană și toate statele membre planifică o redeschidere în siguranță a Europei. În timp ce protejarea sănătății publice rămâne prioritatea noastră, dorim ca toată lumea să se bucure de vacanța lor, să se reîntâlnească cu familia și prietenii și să poată călători în orice scop. Acest instrument interactiv vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă planifica cu încredere călătoriile și vacanțele europene, în timp ce rămâneți sănătos și în siguranță. Informațiile sunt frecvent actualizate și disponibile în 24 de limbi pentru confortul dvs.

Disclaimer: Informațiile din această pagină nu sunt exhaustive. Se bazează pe cele mai recente date disponibile furnizate de statele membre ale UE și colectate din alte surse naționale autorizate și publice. În timp ce Comisia încearcă să păstreze informațiile la zi, nu ne asumăm nicio responsabilitate, expresă sau implicită, cu privire la completitudinea și acuratețea informațiilor conținute în această pagină sau a deciziilor individuale bazate pe acestea. În prezent, acest instrument se bazează parțial pe traduceri automate. Tot conținutul furnizat va fi verificat de traducătorii autorizați în următoarele zile. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente și ne străduim să îmbunătățim continuu experiența utilizatorului.

VIA: reopen.europa.eu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.