Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează: reluarea activității de examinare la proba teoretică se face începând cu data de 15.06.2020

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează:

În atenția candidaților care solicită examinarea la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia.

Reluarea activității de examinare la proba teoretică se face începând cu data de 15.06.2020, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și distanțare socială, în vederea limitării răspândirii noii forme de coronavirus, care determină boala COVID-19.
Susținerea probei teoretice/accesul în sala de examen se va efectua exclusiv în baza unei programări online.

Programările online vor putea fi efectuate pe site-ul https://www.drpciv.ro/ (secțiunea „Înregistrare dosar examinare”).

Accesul în sediul Serviciului va fi permis cu maxim 5 minute înainte de ora programării, pentru a evita așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Depășirea acestei ore atrage după sine anularea programării, urmând ca testarea/înregistrarea să se efectueze doar în baza unei noi înscrieri în aplicația informatică.

La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare.

Șef serviciu
Comisar-șef de Poliție
Matei Marian-Victor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.