26 februarie 2024

Contact us

„Ștafeta unei generații”, a IX-a ediție

 „Ștafeta unei generații”, a IX-a ediție

Vineri, 1 iunie 2018, de la ora 17.00, în Sala Mică – PATRIA, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Opera Brașov a programat cea de-a IX-a ediție a Recitalului „Ștafeta unei generații”, susținut de copiii angajaților Operei Brașov, inițiat și coordonat de pianista Simona Patriche. Acest Recital a stat sub semnul Centenarului, iar copiii și-au adus și ei contribuția la sărbătorirea Marii Uniri din 1918.

,,În cadrul acestui eveniment, care s-a dovedit și de această dată unul reușit, 22 de copii ai angajaților de la Opera Brașov, care studiază muzica de la vârste fragede (majoritatea sunt elevi ai Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov), s-au înfățișat în fața părinților, profesorilor și publicului cu ceea ce au ei mai bun investit în această pasiune: talent, studiu și mult efort.

Astfel, ei au făcut dovada faptului că doresc să ducă mai departe „meseria” părinților lor și că viitorul este pe mâini bune, micii artiști de azi devenind, cu siguranță, peste timp, marii artiști de mâine. Programul recitalului a fost unul divers, cuprinzând piese interpretate la pian, vioară, violă, violoncel, contrabas, chitară și flaut, dar și vocal, care au emoționat și încântat audiența. Datorită sponsorilor: Kronospan, SIKA România, NORMANDIA, Asociația Internațională a Femeii Creștine Brașov, cărora le mulțumim și pe această cale, copiii s-au bucurat de premii consistente și interesante, care să le răsplătească strădania,” se menționează în comunicatul remis La pas prin Brașov.

Imagine: Opera Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.