2 octombrie 2023

Contact us

Teatrul Particular Brasov, intre scena si culise

 Teatrul Particular Brasov, intre scena si culise

,,”Teatrul Particular Brasov, intre scena si culise”, nu este o simpla carte, este mai mult decat atat. Este munca din spatele scenei, este bucuria si durerea unei actrite, este lupta permanenta de a fi actor in Romania. O carte pentru publicul iubitor de Teatru, o carte pentru tinerii actori, o carte pentru oameni cu suflet ales. La implinirea a trei ani de teatru independent, s-a nascut aceasta carte. A fost scrisa din dragoste pentru Public si Teatru.” a precizat Dorina Roman pentru La pas prin Brasov.

Joi 6 aprilie, ora 19.00 sunteti invitati la lansarea cartii „Teatrul Particular Brasov, intre scena si culise”, o carte simbol pentru cei care indragesc teatrul dar si pentru cei care il vor iubi dupa prima piesa vizionata. O carte scrisa de actrita Dorina Roman.

Invitati: domnul profesor Ion Popescu-Topolog,  doamna Pusa Petrosanu si doamna prof.  Andreea Kovasznai.

Afisul evenimentului:

1 Comment

 • CU OCAZIA ZILELOR BRÂNCUȘI

  LE DĂRUIM CELOR CARE-L IUBESC PE MARE ROMÂN BRÂNCUȘI, BRÂNCUȘIOLOGILOR,, TUTUROR ROMÂNILOR CARE VOR SĂ-L CUNOASCĂ MAI PROFUND, TUTUROR CELOR CARE LUCREAZĂ ÎN TEATRU ȘI AU POSIBILITATEA SĂ O MONTEZE, PIESA DE TEATRU „BRÂNCUȘI”, ÎN ROMÂNEȘTE , ÎN FRANCEZĂ ȘI ÎN ENGLEZĂ !
  ESTE PRIMA PIESĂ DE TEATRU DIN ISTORIA TEATRULUI ROMÂNESC ȘI UNIVERSAL, ESTE PRIMA PIESĂ DE TEATRU DIN LUME DEDICATĂ LUI BRÂNCUȘI ÎN CARE CONSTANTIN BRÂNCUȘI. ESTE PERSONAJUL CENTRAL AL PIESEI, ”CARE SE VEDE PE SINE” DIN INTERIORUL OPEREI LUI ! DINLĂUNTRUL ESENȚEI OPEREI ȘI PERSONALITĂȚII LUI ! ESTE O PIESĂ PE CÂT DE PROFUNDĂ PE ATÂT DE CUPRINZĂTOARE !

  1, „PIESA DE TEATRU BRÂNCUȘI ÎN ROMÂNĂ”

  1. http://www.stefandumitrescu.com/2016/10/15/brancusi/

  2. PIESA DE TEATRU ”BRÂNCUȘI ÎN ENGLEZĂ

  2 http://www.stefandumitrescu.com/2017/09/25/brancusi-piesa-de-teatru-traducere-engleza/

  3. PIESA DE TEATRU „BRÂNCUȘI” TRADUSĂ ÎN FRANCEZĂ”

  3http://www.stefandumitrescu.com/2017/03/06/la-piece-de-theatre-brancusi-en-francais/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: