23 iulie 2024

Contact us

„Zâmbet pe gheață” – puterea comunității

 „Zâmbet pe gheață” – puterea comunității

Pepiniera valorilor se află și în gesturile caritabile. Acolo unde bunătatea este călăuzită de altruism, încrederea și sprijinul celor din jur îți schimbă viața.

Dincolo de tumultul vieții există oameni care-și dedică o bună parte din viața faptelor caritabile.

Spectacolul caritabil „Zâmbet pe gheață”, a avut loc în data de 17 decembrie 2016 la Patinoarul Olimpic Brașov. Evenimentul a fost dedicat lui Robert (6 ani) – bolnav de leucemie și Robert (23 ani) – supraviețuitor.

Spectacolul a fost oferit de copiii de la Clubul ASC CORONA 2010 Brașov care au încântat publicul cu  momente de patinaj artistic și hochei pe gheață.  Ansamblul de percuție VERSUS, format din elevi ai Liceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Brașov și Grupul vocal SO WHAT al Facultății de Muzică Brașov au oferit un spectacol artistic de calitate.

Invitatul special al serii a fost Ovidiu Scridon, un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai, un artist care a publicat volumul de versuri „Portretul unui gând” urmând și cartea de aventură şi călătorie „Cum am descoperit America”.

„A fost o seară magică, cu muzică și dans pe gheață. A fost emoție, a fost bucurie, muncă, talent și dăruire! Toate acestea pentru a oferi un frumos cadou de Crăciun celor doi copii Robert, greu încercați de viață. În urma donațiilor dumneavoastră, s-au strâns câte 1.241 lei pentru fiecare copil.

Mulțumim tuturor pentru participare și în mod special magicienilor care au creat spectacolul, doamnei profesor Cristina Puia și doamnei antrenor Codruta Ivan.

Mulțumim de asemenea, invitatului nostru special Ovidiu Scridon și doamnei Irina Palade, amfitrionul nostru în această seară.

Mulțumim sponsorilor și prietenilor care au participat la realizarea spectacolului „Zâmbet pe gheață”. Sărbători fericite!” a declarat Ramona Timofte – Asociaţia AMURADIA.

Misiunea Asociaţiei AMURADIA este de a ajuta bolnavii de cancer, copii, tineri şi adulţi, precum şi familiile acestora, prin oferirea de servicii de consiliere şi informare.

Obiective:
• Creşterea speranţei de viaţă a pacienţilor diagnosticaţi cu cancer
• Îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu handicap
• Scăderea mortalităţii cauzate de cancer
• Ridicarea moralului bolnavului şi familiei acestuia
• Reintegrarea în societate după efectele cauzate de boală

Beneficiari: bolnavii de cancer şi familiile acestora

Proiecte curente:
• Întocmirea unui Ghid pentru parintii copiilor bolnavi
• Crearea unei baze de date cât mai completă cu Institutii Oncologice din străinatate
• Alături de Primaria Braşov, Direcţia de Servicii Sociale Braşov şi de alte ONG-uri, participăm la un proiect privind înfiinţarea unui Centru Multifuncţional de ONG-uri de pe raza judeţului Braşov.

Credit foto: Dan STRĂUȚI

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.