28 februarie 2024

Contact us

22 aprilie, data cand poti sa te alaturi celor care citesc si intra in Cartea Recordurilor

 22 aprilie, data cand poti sa te alaturi celor care citesc si intra in Cartea Recordurilor

Acum putin timp va atrageam atentia asupra unui eveniment frumos, aparte si neaparat de realizat:  Inedit: „Cel mai mare lanț de oameni care citesc”.

Vestile celor care se ocupa de aceasta manifestare sunt cat se poate de bune. Iata ce ne spun:

„Vă anunțăm bucuroși că cererea noastră pentru intrarea în Cartea Recordurilor a fost aprobată.

A contat foarte tare faptul că evenimentul a ajuns într-un timp atât de scurt la o asemenea popularitate: peste 8000 de persoane interesate, aproape 1000 de oameni care spun deja că participă și peste 1300 de distribuiri. Pentru toate acestea vă mulțumim!

De aici totul ține de organizare. Evenimentul va fi organizat prin intermediul unui ONG: Asociația C’Art Fest. Vom avea nevoie de cât mai mulți parteneri, sponsori și voluntari. Ne dorim să creăm un adevărat spectacol al cărții pentru data de 22 Aprilie.

Trebuie să vă facem cunoscut și faptul că încercarea noastră de a intra in Cartea Recordurilor a fost acceptată la capitolul: “Most people in a reading relay”, iar recordul de astăzi este de 3.071 de persoane.

Dat fiind acest fapt și pentru că cei de la Cartea Recordurilor lucrează cu evidențe, fiecare participant va trebui să citească cu voce tare un scurt paragraf. Propunerea noastră a fost aceea de a citi (fiecare) un paragraf personalizat din Declarația de Unire de la Alba Iulia. Acest lucru a fost acceptat, iar paragraful sună în felul următor:
Art. VII: “Cu smerenie mă închin înaintea memoriei acelor bravi români, care în acel război şi-au vărsat sângele pentru înfăptuirea idealului nostru murind pentru libertatea şi unitatea naţiunii române.” Materialul va fi oferit de către noi.

De asemenea, propunerea ca fiecare persoană să aducă o carte pe care să o schimbe cu vecinul, la sfârșitul evenimentului, rămâne.
De acum nu trebuie decât să muncim pentru a transforma această idee în realitate. Și tu vei intra în Cartea Recordurilor dacă ești alături de noi! Orice #share ne este de mare ajutor.

Mulțumim,
Echipa Brooks – Omul și cartea”

Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.