6 decembrie 2023

Contact us

Adrian Bogluț, locul V la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru juniori (U18)

 Adrian Bogluț, locul V la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru juniori (U18)

Adrian Bogluț, legitimat la Clubul Sportiv Kokoro Brașov, s-a clasat pe locul V la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru juniori (U18) și tineret (U21) 2019,  desfășurat în perioada 15-18 noiembrie, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite. Din cele cinci lupt disputate, sportivul brașovean a câștigat detașat primele trei iar următoarele două le-a pierdut în condițiile unor factori de concurs.

Lupta cu sportivul Filippopoulos Konstantinos (Grecia) este cîștigată categoric înainte de termen prin  Full Ippon de către Adrian Bogluț.

În meciul următor Adrian a luptat cu Safarov Togrul (Rusia), campion european . Adrian l-a dominat pe sportivul rus până spre finalul luptei. În ultimele 4 secunde Safarov a reușit să puncteze decisiv. Scor final  Adrian 15 – Safarov 16.

Adrian Bogluț s-a mobilizat și a reușit să-și adjudece fără echivoc următoarele două lupte cu sportivii  Chang Han-Hua (Taiwan) și Poopa Nannaapat (Thailanda).

Încrezător în șansele sale luptătorul Clubului Sportiv Kokoro Brașov întră pe saltea în disputa cu Van Den Boogaardd (Olanda). Tehnic, suplu și foarte detrminat, Adrian luptă pentru medalia de bronz până în ultima secundă a meciului. Acesta se termină cu scorul de 13 – 13, iar abitrul de centru decide victoria în favoarea sportivului olandez fără să țină cont de mențiunile și obiecțiile arbitrilor care au revăzut înregistrarea luptei.

În anul 2019 Adrian Bogluț – Clubul Sportiv Kokoro Brașov a cucerit titlul de campion național, a ocupat locul doi la Campionatul Balcanic pentru juniori (U18) și locul trei la Campionatul Balcanic pentru tineret (U21).

Felicitări Adrian Bogluț! Felicitari Bogluț Lucian Florin ( antrenor Clubul Sportiv  Kokoro Brașov și antrenor secund la lotului național de Ju Jitsu)!

Un rezultat bun a obținut și Alexandru Blănaru, locul  al XVII -lea în clasamentul general al acestui campionat mondial. Felicitări Alexandru Blănaru!

„ Mulțumim pe aceasta cale lui Sensei Oltean Petru și Cristina Oltean! Mulțumim Sempai Ciprian Bucur pentru toată susținerea și pregătirea lui Adi Bogluț! Mulțumim tuturor colegilor de antrenament și celor care ne-ați fost alături! Felicitări Adi pentru toată munca depusă și dăruirea de care ai dat dovadă! Anul viitor sigur vom fi mai buni! a precizat Bogluț Lucian Florin ( antrenor Clubul Sportiv  Kokoro Brașov și antrenor secund la lotului național de Ju Jitsu).

Imagine remisă La pas prin Brașov de Bogluț Lucian Florin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.