17 aprilie 2024

Contact us

Alerg pentru Robert Cadar – Semimaraton Brasov INTERSPORT

 Alerg pentru Robert Cadar – Semimaraton Brasov INTERSPORT

Inginer, blogger, fotograf si alergator montan, Robert Cadar a sprijinit in ultimii ani nenumarate cauze sociale si proiecte frumoase. Din 2010 este voluntarul pe care si l-ar dori orice proiect, momentan fiind activ in initiative bazate pe voluntariat Plantam fapte bune in Romania de 5 ani, dar si in consiliul de conducere al Fundatiei Rafael din Codlea tot de 5 ani. In 2014 Robert Cadar era premiat la Gala Oameni pentru Oameni de la Bucuresti, fiind desemnat cel mai activ membru al consiliului director care a atras fonduri si resurse pentru fundatie.

In 2015 a fost diagnosticat cu o boala autoimuna cu care a ales sa lupte prin sport, reunind intr-un club neoficial #alergBrasovul pe toti cei care alearga pe Varful Tampa si in jurul Brasovului.

La sfarsitul lui 2016, Robert a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer (2% din populatia lumii), aceasta a evoluat agresiv in liniste fara simptome. Operatia de extirpare a tumorii care i-a afectat maxilarul si gatul a durat 8 ore.

Urmeaza partea a doua a provocarii cum Robert a spus, tratamentul si recuperarea pentru care este nevoie de fonduri suplimentare. Aici este randul nostru sa-l ajutam, sa fim alaturi de el, pentru a depasi aceasta provocare asemanata de Robert cu un ultramaraton.

IMPORTANT

Organizatorii Semimaratonului Brasov Intersport vor dubla suma stransa pana pe 1 aprilie 2017 (in limita a 4500 de RON)

Doneaza pentru Robert pentru a reveni in randul alergatorilor si pentru a putea sa ne fotografieze din nou la competitiile de alergare cum o facea de obicei.

Campanie inițiată de Organizatorii Semimaraton Brașov Intersport cu ajutorul sprijina.ro.

„Se poate dona pe plantforma sprijina.ro, atat prin SMS cat si prin depuneri bancare. Pentru cei care vor sa depuna in conturile bancare direct o pot face pe urmatoarele date: Cadar Robert Daniel – conturi deschise la BCR Codlea, Brasov

Cont LEI – RO20RNCB0054105268050001

Cont EUR – RO68RNCB0054105268050010

(Cod SWIFT: RNCBROBU)
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine, chiar si cu un gand bun!” precizeaza Robert Cadar.

Text preluat de pe pagina http://semimaraton.ro/cauza-2017/ Vizitati pagina pentru informatii in detaliu.
alerg-pentru-robert-cadar

Credit foto: Attila Szabo

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.