Amenzi pentru conducătorii auto indisciplinați

Biroul Rutier din cadrul Poliției Locale Brașov le reamintește șoferilor să folosească parcările amenajate pentru a evita amenzile, dar mai ales pentru a nu bloca accesul pietonilor la trotuare sau pentru a nu produce ambuteiaje în trafic!
În această perioadă, polițiștii locali i-au sancționat și pe conducătorii auto indisciplinați, care au considerat normal să își abandoneze mașinile cât mai aproape de pârtiile de schi. Astfel, dintr-un foc, patru dintre aceștia au primit amenzi în valoare totală de 1790 de lei.
Este un lucru știut că în perioada sărbătorilor de iarnă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au vizat cu prioritate zona centrală a orașului, dar și Poiana Brașov, ținând cont de faptul că orașul este asaltat în perioada de iarnă de foarte mulți turiști. De aceea, recomandările Poliției Locale Brașov le sunt adresate cu precădere acestora.
De menționat este și faptul că, de la începutul sărbătorilor de iarna, Poliția Locală Brașov a asigurat zilnic fluidizarea traficului rutier în centrul orașului și în Poiana Brașov. Cu această ocazie, le mulțumește participanților la trafic pentru colaborare și înțelegere.
Credit foto: Primăria Municipiului Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.