13 iunie 2024

Contact us

Andrea Străuți: ,,Un pas mic pentru o luptă grea”

 Andrea Străuți: ,,Un pas mic pentru o luptă grea”

Andrea Străuți își donează fondurile adunate în cursa GORUN Trail Mercheasa – 2018 pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței. Concursul face parte din evenimentul de promovare ecoturistică Ziua Stejarului a comunei Homorod. Acesta se desfășoară în data de 27 octombrie 2018. Au mai rămas câteva zile până la concurs iar noi vom susține acestă acțiune.

Puteți să o ajutați pe Andrea în acest demers pe aceasta pagina (aici). 

Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței. HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie făcute cu un efort uluitor.

Iată motivația sportivei de pe pagina hospice.galantom.ro:

,,Admiram întotdeauna oamenii pe care îi vedeam alergând, dar eram sigură ca acest sport nu este pentru mine. Nu mă gândeam decât la transpiraţie şi febră musculară. În mintea mea, alergatul însemna oboseală. Şi atât!

Motivată de dorinţa de a ajuta, m-am înscris la primele concursuri de alergare, caritabile. Cu timiditate, stăteam în spatele liniei de start, înfofolită până la gât, îmbracată necorespunzător. Habar nu aveam ce înseamnă acest sport.

Cea mai grea parte a fost să mă apuc. Surprinzător, am descoperit în alergare un alt mod de a mă regăsi. Poate pentru simplu motiv că îmi oferă libertate şi ocazia să fiu „eu cu mine”. Poate pentru iubesc sentimentul de aventura pe care mi-l oferă atunci când sunt pe poteci de munte sau prin pădure. Sau poate pentru motivul că am ocazia să cunosc oameni frumoşi, cu spirit de echipă şi de la care învăţ ce înseamnă bucuria alergării.

Astăzi am decis să susţin Team Hospice prin alergare. Sâmbătă, 27.10.2018, urmează să particip la Gorun Trail Mercheaşa. O alergare pe care o dedic pentru o viaţă mai bună, pentru oamenii cu boli incurabile. Alerg pentru zâmbete, pentru speranţă, pentru sănătate, pentru alinare, pentru ca bolnavii să îşi poată trăi cu demnitate vieţile.

Voi puteţi să fiţi alaturi de mine si să daţi valoare kilometrilor pe care urmează să îi parcurg, cu o donaţie pentru Hospice.

Cred cu tărie că putem ajuta, că fiecare dintre noi are resursele şi motivaţia să facă bine.
Pentru că viaţa este despre a da, fără a aştepta nimic în schimb.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.