Ania Caill, locul 6 la Reiteralm

  • Sportiva Coronei Brașov, cea mai puternică schioare din România, a participat la concursul FIS de Super G din Reiteralm, Austria
  • Urmează o Cupă Mondială

Schioarea Coronei Brașov, Ania Caill a participat astăzi la Reiteralm, în Austria, la concursul FIS de Super Uriaș feminin și a reușit o clasare excelentă, prin ocuparea locului 6.

„Acest concurs mi-a prins bine înaintea Cupei Mondiale, pentru verificare. În perioada următoare, la antrenamentul din Italia vom crește intensitatea pregătirii pentru că la Cupa Mondială sunt cele mai dure condiții de concurs. Sunt într-o formă bună și mă simt bine. Aștept cu nerăbdare Cupa Mondială!” declară Ania Caill, schioarea Coronei Brașov.Ania a sosit la numai +0.53 sutimi de secundă de câștigătoarea locului 1, schioarea germană Kim Marschel, înregistrând un timp de 46.63 s.

„Cursa din Austria a fost de bun augur pentru Ania, înaintea Cupei Mondiale! De mâine plecăm în Italia, la San Pellegrino, unde avem parte de un antrenament alături de mai multe echipe de Cupă Mondială, un antrenament unit am putea spune. Apoi vom reveni în Austria pentru prima Cupă Mondială care o sa aibă loc la Zauchensee” a declarat Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill.

În acest sezon Ania a concurat cu succes la alte câteva curse.

În prima cursă a sezonului, schioarea Coronei Brașov a participat alături de 75 dintre cele mai bune schioare ale Europei la Cupa Europei de la Val di Fassa. Ea concurat în proba de coborâre și s-a clasat pe poziția 30, la o diferență de numai +2.26 secunde de câștigătoare. Sigură pe ea, Ania a terminat cursa în 1:25:91 și acumulat 1 punct în Cupa Europei.

La concursul FIS Kronplatz, în proba de slalom uriaș, Ania Caill a ocupat poziția 21 și a reușit să își îmbunătățească punctajul FIS. La Cupa SES, desfășurată tot la Kronplatz, sportiva Coronei a ocupat locul 1.

Pentru Ania urmează Cupa mondială de viteză din 13-16 ianuarie de la Zauchensee (Austria), două concursuri FIS Super G în 18 ianuarie la Spittal (Austria) și o Cupă Mondială de viteză în 20-23 ianuarie la Cortina (Italia).

Ania se află în top 100 ale celor mai bune schioare din lume în proba de coborâre.

Felicitări, Ania! Felicitări, Ioan Achiriloaie! Mult succes în continuare!

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.