25 mai 2024

Contact us

Apel deschis pentru lucrări artistice „Artă în lucru, nr. 2”

 Apel deschis pentru lucrări artistice „Artă în lucru, nr. 2”

publice trei lucrări artistice participativePropunerile vor investiga metode inovatoare de interacțiune cu publicul, care are un rol activ în crearea lucrărilor.

Înscrie-te în cadrul apelui deschis pentru publicarea în paginile revistei „Artă în lucru, nr. 2″. Participă cu o lucrare artistică sub formă unui set de instrucțiunijoc (cuvinte încrucișate, integrame, labirint, unește punctele), schiță de coloratquest, etc. care ocupă maxim o pagină, format A4 portraitutilizând doar negru. Lucrările selectate de public, în urma votului pe platforma feeder.ro vor fi premiate și tipărite în cadrul revistei “Artă în lucru, nr. 2”, alături de o serie de artiști locali contemporani și super activi.

Poți participa la acest apel deschis cu maximum o propunere. Selecția lucrărilor premiate este realizată de către public, prin vot anonim online pe site-ul revistei feeder.ro. Lucrările înscrise în acest apel deschis vor răspunde cerințelor specifice apelului, așa cum sunt descrise în Regulamentul apelului deschis Artă în lucru, nr. 2.

Propunerile vor fi transmise în format digital, completând formularul de participare publicat aici: https://www.feeder.ro/2023/08/21/apel-deschis-arta-in-lucru-nr-2/

Bottom of Form

Proiectul editorial „Artă în lucru, nr. 2″ este produs de Save or Cancel (Cristina PopaAndrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiIglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul, La pas prin BrașovLitera 9Romania PozitivăBook HubRevista GolanAgenția de carteModernism.roPropagarta.

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.