1 octombrie 2023

Contact us

Argint pentru jandarmii brașoveni la oină

 Argint pentru jandarmii brașoveni la oină

După 1990 jocul de oină a cunoscut un mare regres. Federația Română de Oină a demarat o amplă acțiune de revigorare a acestui sport la care s-au alăturat și jandarmii brașoveni.

Echipa IJJ Harghita a câștigat Campionatul de oină al Ministerului Afacerilor Interne!
Este a doua medalie de aur a celor de la IJJ Harghita, după ce au urcat pe prima treaptă a podiumului și la ediția de anul trecut.

Argintul a revenit tot jandarmilor, însă de această dată celor din Brașov. Pe locurile trei și patru s-a situat Poliția de Frontieră, respectiv STPF Vaslui (locul III) și Garda de Coastă (locul IV).

„Zambiti baieti! Nu am pierdut nici un meci! Am castigat medalia de argint! DOAR loviturile de departajare au facut diferenta intre aur si argint! Daca este adevarat ca sufletul vorbeste cu ochii, astazi, ochii baietilor au zambit in lacrimi, iar cuvintele au ramas in gat !!!” a postat pe pagina de facebook Mihaela Boroș, psihologul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov.

Felicitări acestor oameni, care printre misiuni, pregătire și grija față de familie au găsit resursele și timpul pentru a duce tradiția mai departe, pentru a păstra o ramură sportivă unde este nevoie de reflexe rapide, precizie și viteză.

Felicitări oamenilor cu inimi de aur!!!

Imagini preluate de pe facebook

VIA: Centrul Cultural al MAI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.