2 decembrie 2023

Contact us

Atelier creativ – Cutiuță pentru cadou și răvașe

 Atelier creativ – Cutiuță pentru cadou și răvașe

Pentru sfârșitul Săptămânii Altfel, înainte de vacanță, vă așteptăm la parterul Casei Junilor la un #atelier de #Paști, la care descoperiți alături de noi #cusăturile și arta plierii cartonului, aplicate la realizarea unei #cutiuțe de cadou compartimentate, în care puteți ascunde un ou încondeiat și câteva răvașe ce pot face deliciul sărbătorilor.

Din partea noastră veti primi modelul de cusut în format tipărit și toate materiale necesare realizării cusăturii, precum și cartonul necesar pentru cutie și capac. La finalul evenimentului veți avea nu numai plăcerea realizării lucrului manual dar și aceea de a oferi un #cadou cuiva drag.

Propunerea noastră este de a participa în echipe formate din câte două persoane: una va lucra cutia, împreună cu Viviana, iar cealaltă cusătura, împreună cu Antonela.

Atelierul se adresează tuturor doritorilor, doamne, domnișoare sau domni, cu vârsta de minim 10 ani, în perechi: mama-fiica/fiu, bunică-nepoată/nepot, soră-frate, soț-soție, două surori, două verișoare, două prietene, două prietene ș.a.

⌘ Cost atelier: 35 lei/cuplu participant.
___________________________________
ÎNSCRIERI:  prin mesaj cu titlul „Cutiuță” la adresa antonelalungu@yahoo.com, împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet). Veți primi un mesaj de confirmare a participării.


Text si imagine preluate de pe pagina de facebook a evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.