21 septembrie 2023

Contact us

Atelier de caligrafie – initiere

 Atelier de caligrafie – initiere

Va propunem inițierea în tehnica caligrafiei pentru a va bucura de frumusețea semnelor grafice – literele – care au însoțit civilizația umana încă de la începuturile ei și au contribuit la dezvoltarea ei, dar și pentru a reînvăța sa corespondam spre surprinderea celor obișnuiți sa găsească în cutia postala numai facturi.

Sa ne acordam timpul și plăcerea de a face mici lucruri minunate care sa ne încălzească sufletul, sa ne lumineze chipul și sa ne mulțumească inima. Vom învață să reconectam legătură între ochi, mana și creier prin exerciții și mișcări caligrafice.

După ce ne-am încălzit și relaxat, vom face cunoștință cu vechile caractere de litere, apoi vom executa o litera inițială în stilul celor din vechile manuscrise. Speram sa petrecem un timp plăcut și bogat în împliniri împreună.

Participanții vor primi un set pentru caligrafie compus din toc și 5 penițe, un caiet caligrafic și își vor alege o imagine care va cuprinde litera inițială pe care o vor desăvârși și care va aduce un plus de frumusețe si de bucurie casei lor sau celor dragi.

Investiție atelier: 55 lei

Înscriere, prin mesaj cu titlul „Inscriere atelier caligrafie” (nume, numar telefon) la casajunilor@gmail.com

Loc: Casa Junilor din Brasov.Orele: 18.00 – 20.00. Data: 12 decembrie a.c.

Atentie!

Va multumim pentru interesul deosebit aratat pentru atelierul nostru. Va anuntam ca in acest moment toate locurile la acest workshop au fost rezervate. Vestea buna este ca in ianuarie vom incepe un curs de caligrafie, la care sunteti invitati sa luati parte.
Asadar, stati cu ochii pe pagina noastra, caci in curand vom reveni cu un anunt interesant! Toate persoanele interesate care si-au aratat intentia de participare si ne-au scris, vor primi raspuns la mesaje.

https://www.facebook.com/casajunilor/?hc_ref=ARRVwYk-Y90DMLMhNe7jhX3cq-PTx9l5yJFMYjcd7iVTZPdiofl1REJCrvMEf5KM5x0&fref=nf

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.