18 aprilie 2024

Contact us

Atelier de indemanare: Carpator decor Shabby Chic

 Atelier de indemanare: Carpator decor Shabby Chic

La atelierul nostru de joi (n.r: 02 februarie 2017 – orele 18.00 – Casa Junilor – Sediul Uniunii Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi) vom crea un obiect cu rol decorativ, realizat prin combinarea mai multor tehnici: tehnica servetelului, pictura acrilic pe suport de lemn, antichizare. Rezultatul muncii noastre va fi un carpator shabby chic cu care putem infrumuseta peretele bucatariei noastre sau pe care il putem oferi in dar.

Fiecare dintre dumneavoastra va realiza un obiect diferit, deoarece servetelul care va fi aplicat pe carptorul de lemn, este la alegere. Spre finalul atelierului, dupa ce ati trecut prin toate etapele si obiectul nostru este gata. suprafata va fi fixata printr-un strat transparent de lac.

Atelierul se adreseaza adultilor si copiilor cu varsta de peste 10 ani. Numar participanti la atelier: 10 persoane . Investitia la acest atelier este de 35 lei /1 persoana.
Toate materialele sunt incluse.

Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti mesaj privat pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1935291306699725/

Va asteptam cu voie buna si dispozitie de lucru!

Asadar, „Shabby Chic este un stil al designului de interior in care mobilierul si accesoriile sunt alese fie pentru varsta lor inaintata si semnele evidente de uzare, fie obiectelor noi li se da un aspect vechi. In acelasi timp, un aer minimalist, suav si feminin este scos in evidenta pentru a diferentia acest stil de decorul vintage; de aici cuvantul “chic” din numele sau” (sursa one.ro).

Text si imagine preluate de pe pagina evenimentului.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.