BEST Brașov organizează pentru prima dată BEE- BEST Event on Education

BEST Brașov organizează pentru prima dată BEE (BEST Event on Education), un eveniment ce își propune să aducă împreună studenți, cadre didactice și reprezentanți ai unei companii partenere, pentru a dezbate aspecte diverse și de actualitate legate de importanța programelor de practică pentru studenți. Acesta va avea loc în data de 8 aprilie 2021 și se va desfășura în mediul online, mai exact pe platforma Zoom.

Prin intermediul BEE, studenții reprezentativi de la facultățile tehnice au oportunitatea de a se implica educație, împărtășindu-și perspectivele și menționând posibile îmbunătățiri în sistemul educațional al Universității Transilvania din Brașov.

Studenții, profesorii și reprezentanții companiei vor aduce idei prin activități de tip brainstorming și totodată vor avea discuții de grup despre cum ar trebui să se desfășoare un internship, incluzând procesul de selecție, perioada efectivă din timpul practicii, informațiile cu care ar trebui să rămână un student după finalizarea acesteia, precum și ce impact și ce beneficii are practica asupra vieții studențești.

Scopul este de a genera idei și de a afla care sunt cele mai potrivite metode prin care să se faciliteze programele de practică pentru studenți, din toate cele trei perspective: student, cadru didactic și reprezentant al unei companii. Ideile generate vor fi prezentate după eveniment sub forma unui raport ce va fi public, înaintat către participanți și alte entități relevante.

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.