BEST Information Technology

BIT este un eveniment gratuit dedicat studenților interesați de domeniul IT, care va avea loc în perioada 19-23 Martie 2018 la Aula Universității Transilvania din Brașov.

În cadrul acestei ediții, vor fi prezenți reprezentanți ai unor companii de renume precum ar fi Mondly, Metro Systems, Zitec și Miele prin intermediul cărora se vor realiza cele 6 activități la care te așteptăm.

Activitățile constau în prezentări de companie, workshop-uri și competiții IT.

Companiile vor avea ocazia să interacționeze cu participanții și să își prezinte oportunitățile de angajare pentru studenți, modalitățile de obținere a burselor și a internship-urilor.

BEST  Information Technology  are  ca  scop  crearea unei legături între companiile  din  domeniul IT, mediul universitar și publicul brașovean prin interacțiunea directă realizată în cadrul activităților pe care acesta le presupune: prezentări de produse și proiecte, workshop-uri, competiții, gaming day. Totodată, evenimentul are și scopul de a informa participanții cu privire la noile tehnologii lansate pe piață  prin expozițiile companiilor partenere și de a contribui la dezvoltarea lor personală prin întregul proces.

Ești iubitor de jocuri? Am pregătit și un Gaming Day, vineri, 23 martie, la care poți participa doar dacă ești înscris la oricare altă activitate din cadrul evenimentului.

Gaming Day, o activitate menita sa aduca in acelasi spatiu gamerii din mediul studentesc brasovean, pentru a-si petrece timpul impreuna in mediul virtual, a se cunoaste si a-si demonstra priceperea in diferitele jocuri video propuse de noi.

Aplică până în data de 16 Martie pe www.bit.bestbrasov.ro! Locurile sunt limitate.

Pentru informatii suplimentare vedeti pagina bit.bestbrasov.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.