Bronz pentru echipa de floretă a Coronei la Campionatul Național

  • Floretistele Coronei Brașov au obținut medalia de bronz la echipe tineret U23!

Echipa formată din Darra Cișmaș, Enya Male, Denisa Pescăruș și Sonia Tighinean a concurat în weekend la Campionatul Național de floretă, feminin, pe echipe, reușind să câștige medalia de bronz!

Elevele antrenorului Matei Piukovici au întâlnit în semifinalele competiției desfășurată la București echipa CSU Poli Timișoara (formată din Andreea Gheorghe, Ecaterina Gorobet,  Ingrid Miti Bikfalvi, Teodora Sîrbu). Primele două dueluri au dat câștig de cauză Coronei, însă următoarele au înclinat balanța în favoarea formației timișorene, care a obținut în cele din urmă victoria cu scorul de 45-25.

Apoi, Corona a întâlnit în finala mică echipa CSȘ Triumf București (Karina Liță, Iana Manolache Passima, Dalia Preda, Alexia Stan), pe care a învins-o cu 45-37.

Primele două locuri ale campionatului național pe echipe floretă feminin au fost ocupate de CSA Steaua și CSU Politehnica Timișoara.

Felicitări întregii echipei și antrenorului Matei Piukovici!

Enya Male – cel mai bun loc la individual

În competiția individuală de floretă (tineret), cea mai bună clasare a unei reprezentante a Coronei Brașov a aparținut sportivei Enya Male (locul 10), urmată pe locul 11 de Darra Cișmaș. Floretistele Denisa Pescăruș și Sonia Tighinean au ocupat locurile 17, respectiv 18.

Enya Male a pierdut în optimile de finală în fața sportivei de la CSTA București, Maria Teodorescu cu 8-15, iar Darra Cișmaș a părăsit competiția în aceeași fază în urma disputei cu Teodora Sîrbu de la CSU Politehnica Timișoara (7-15).

Felicitări fetelor! Felicitări antrenorilor și întregului staff tehnic.

Sursa si imagini (credit foto neprecizat): comunicat remsi La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.