23 iulie 2024

Contact us

Calendar 2023 cu motive tradiționale

 Calendar 2023 cu motive tradiționale

La mulți ani și un An Nou cu sănătate și spor în toate!

Cea de a șaptea ediție a calendarului cu motive tradiționale realizat de Antonela Lungu și Melinda Puskás în formatul A4, pentru agățat pe perete, deschide o serie ce este dedicată simbolurilor. Au ales să înceapă proiectul cu Steaua Nordului. La fiecare lună conține calendarul propriu-zis, un model pentru cusut, desenat pe pătrățele și un desen de colorat.

Steaua Nordului, Colul morii sau steluța cu opt colțuri simbolizează motorul timpului și energia regeneratoare. Este călăuza păstorilor şi navigatorilor, fără de care s-ar rătăci. Calendarul conţine modele de cusături tradiționale culese de pe piese vestimentare de port popular și de pe textile de interior, din ornamentica tradițională românească, săsească și maghiară.

Se poate achiziționa în Brașov de la magazinele Muzeului de Etnografie – Bulevardul Eroilor 21A și al Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului – Piața Sfatului 15, de la Gift shop-ul Inspiratio – Curtea Johannes Honterus 8, de la Librăria St. O. Iosif – Strada Mureșenilor 14 sau de pe site-ul:

https://www.libris.ro/calendar-2023-motive-traditionale-39003CRPRO–p28698642.html

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.