18 aprilie 2024

Contact us

Campania #RâziAlbastru!

 Campania #RâziAlbastru!

Regulament Campanie #RâziAlbastru!

Campania #RâziAlbastru! este derulată de Asociația Rază de Speranță in Intervenția și Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist din Brasov cu sprijinul Asociației Brașovul Altfel și Asociației Tineri pentru Brașov! Ținta acestei campanii de fundraising este colectarea materialelor psihoeducaționale necesare susținerii terapiilor de recuperare ale copiilor cu tulburări din spectrul autist din cadrul Centrelor terapeutice Rază de Speranță”. Doar prin solidaritate și suport putem pune umărul IMPREUNĂ la coeziunea unei comunități incluzive pentru persoanele cu tulburări de sănătate mintală!

Care sunt pașii de urmat?

1. Intră pe acest link https://drive.google.com/drive/folders/100J6yM0C1UyQ4VQiawJ-eA4aH6Gc3DR?usp=share_link și alege produsele si numărul de bucăți pe care dorești să le cumperi.
2. Comandă online și plătește produsele.
3. La adresa de livrare trece locația noastra din Brașov, str. Carpaților nr.60 ( incinta platformei industriale Metrom Brașov, sediul administrative). Persoana contact: Luchian Valentin Andrei, tel. 0773 902 610.
4. După ce ai făcut comanda trimite un e-mail la adresa razădesperanță.brașov@yahoo.ro in care ne spui numele tău, numărul de telefon, produsele pe care le-ai trimis și numărul de bucăți. Dacă iți este mai ușor poți să trimiti un sms cu aceleasi informatii la numarul de telefon 0773 902 610.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.