18 mai 2024

Contact us

Coronita de Craciun Artessentia

 Coronita de Craciun Artessentia

Va invitam sa realizati impreuna cu noi, din materiale naturale – lana, carton, panglici si panze decorative, ghinde, nuci si flori uscate, o coronita traditionala care sa aduca acasa farmecul sarbatorilor de iarna!

Va provocam sa va daruiti o un moment de ragaz si, cu rabdare, sa creati un obiect frumos, cu drag ! Multumirea va fi deplina !

Atelier adresat adultilor.

Taxa participare 50 lei/ persoana (mateialele sunt incluse). Pentru înscrieri, vă rugăm să ne scrieți un mesaj cu titlul „Inscriere atelier coronita”, care sa contina datele dumneavostra de contact, pe adresa: casajunilor@gmail.com. Veti primi un mesaj de confirmare a participarii.

Va asteptam cu voie buna, un ceai aromat, turta dulce si cu colinde pe fundal!

ARTESSENTIA propune aducerea aminte a Craciunului de altădată! Ne pregătim pentru o sarbătoare a amintirilor, care să trezeasca prin culori, desene, materiale, miresme aproape uitate, copilăria din suflete! Vă provocăm să vă amintiti cum era Crăciunul în copilărie, ce ornamente meştereati cu mâinile voastre şi cum împodobeaţi bradul într-un timp în care nu se cumpăra totul de-a gata ! Asta nu pentru a deveni nostalgici, ci pentru a aprecia sărbătoarea Naşterii Domnului dincolo de bogăţia materială, în gesturi simple şi frumoase!

Motive şi forme străvechi, trecute prin patina timpului, sunt aduse în contemporaneitate, materializandu-se prin fragmente recuperate din cufere vechi, aproape uitate.

Cu drag,
Asociatia Culturala Artessentia
Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.