15 iulie 2024

Contact us

Curs pentru asumarea în cunoștință de cauză a rolului de părinte

 Curs pentru asumarea în cunoștință de cauză a rolului de părinte

Sâmbăta, 3 octombrie 2020, începem al patrulea curs de formare abilități parentale și asumare a rolului de părinte, în cunoștință de cauză.

Cursul se va desfășura timp de trei săptămâni, în trei sesiuni, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:00-14:00, la sediul Asociației Catharsis Brașov.

Echipa de profesioniști acreditați, Ioana Lepădatu – Dr. în Psihologie, Maria Teherciu Vlădăreanu – psiholog clinician, Caty Ros- psiholog și părinte adoptiv, Silvia Tișcă – asistent social, le va oferi participanților la curs, trei familii de brașoveni, informații despre copiii lăsați în grija statului și nevoile lor, despre rolul familiei în creșterea și dezvoltarea personală a copilului, despre particularitățile copilului cu profil greu adoptabili, dezvăluirea adopției.

În plus, le oferim participanților, oportunitatea de a dialoga cu părinți adoptivi, de a descoperi emoția și frumusețea fiecărui pas în procesul de adopție, de a trăi bucuria și mândria de a fi părinte adoptiv.
Familia Dr. Cristian Stănescu & Mihaela Gros ne va preda o nouă lecție de viață.

De această dată, suportul financiar pentru desfășurarea cursului este asigurat de SC BORERO COM SERV SRL. Mulțumim sponsorului pentru implicare în viața comunității!

VIA: pagina evenimentului

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.