Curs Prim Ajutor

Cursul de Prim Ajutor, conform Directivei Europene din anul 2005 cu privire la suportul vital de baza si defibrilarea externa automata si in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR care stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii.

Cursul va fi susţinut de către lectori specializați în acest domeniu (experti de la SERVICIILE DE ASISTENTA MEDICALA DE URGENTA), având un puternic caracter practic, în vederea invatarii tehnicilor de salvare care impun interventia de urgenta pentru salvarea vietii.

Din tematică:
Stopul cardiorespirator – prezentare cu manechin;
Primul ajutor notiuni generale;
Transportul bolnavilor;
Primul ajutor in hemoragii;
Primul ajutor in traumatisme;
Primul ajutor in fracturi, luxatii, entorse;
Primul ajutor la arsi;
Primul ajutor in caz de inec;
Primul ajutor in caz de electrocutare;
Primul ajutor in convulsii.

Cursul de Prim Ajutor are ca obiectiv dobandirea de cunostinte si abilitati pentru acordarea primului ajutor in caz de: pierderea cunostintei, stop cardio-respirator, hemoragii, luxatii, entorse, fracturi; arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), inec sau sufocare cu un corp strain.

Vor fi prezentate cele mai eficiente tehnici universale, in domeniul resuscitarii cardio-pulmonare, arsuri, fracturi, leziuni ale capului si gatului, otraviri, inec, etc. bazate pe cele mai noi norme stiintifice de prim ajutor si aprobate de specialisti.
Condiția de acces: studii medii. Durata cursului: 12 ore. Costul programului de formare: 200 lei +TVA (pt.membrii CCI Brașov 180 lei+TVA)

Inscrieri pana la data de 25 octombrie 2019. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon:0728-137724, e-mail: adrian.rogoz@ccibv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.