25 aprilie 2024

Contact us

Digital Nomad Summit, conferinta online pentru cei care vor sa devina nomazi digitali

 Digital Nomad Summit, conferinta online pentru cei care vor sa devina nomazi digitali

Pe 6 si 7 aprilie va avea loc Digital Nomad Summit, conferinta dedicata celor care vor sa lucreze si sa traiasca oriunde in lume. Timp de doua zile, 12 speakeri locali si internationali vor oferi inspiratie, povesti si instrumente valabile pentru cei care vor sa-si schimbe locuinta si sa lucreze din Asia sau Europa.

Digital nomad este o persoana care are un job online si astfel posibilitatea sa lucreze de oriunde din lume. Conceptul de digital nomading a prins amploare in Romania dupa pandemie, cand multe dintre job-uri s-au mutat in mediul online, facand astfel mai populara munca la distanta. Conferinta este organizata de NO.MAD Talks, comunitatea freelancerilor din Romania, la initiativa Iunietei Sandu, care traieste de doi ani acest stil de viata.

Freelancerii si antreprenorii au acces la un grad atat de mare de libertate de care inca nu profita la maximum, din cauza unor rutine si a fricilor de necunoscut. Prin aceasta conferinta online mi-am propus sa aduc impreuna speakeri locali si internationali care si-au schimbat cu totul stilul de viata si care au devenit calatori cu norma intreaga. Sa devii nomad digital este un proces mai complex decat sa-ti cumperi un bilet de avion si sa-ti faci bagajul, ai nevoie sa renunti la un stil de viata cu care te-ai obisnuit si sa-ti dai voie sa o iei de la zero in necunoscut. Beneficiile sunt numeroase: de la un stil de viata mai echilibrat cu mai putin stres la extinderea posibilitatilor si dezvoltarea personala. Este o experienta care merita traita macar o data in viata.” povesteste Iunieta Sandu, fondator NO.MAD.

12 speakeri vorbesc despre viata de digital nomad intre 6 si 7 aprilie

Conferinta online este impartita in doua zile, 6 si 7 aprilie. Daca ziua de 6 aprilie este dedicata inspiratiei si lectiilor invatate, ziua de 7 aprilie este dedicata instrumentelor si celor care vor sa afle mai clar cum sa-si construiasca o cariera online. Printre speakeri si temele abordate: 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐑𝐮𝐬𝐮, Market Lead & Community Builder – When the Desire to Discover the World is Bigger Than Your Fears; 𝐑𝐨𝐱𝐚𝐧𝐚-𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞, Entrepreneur Trainer & Coach for leaders in Tech – My journey from survive to authentic success; 𝐈𝐮𝐧𝐢𝐞𝐭𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐮, Fondator NO.MAD – Reframe your identity; 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐧𝐞𝐚, Copywriter & Ecom Seller – 14 Years of Adapting, Reinventing, and Thriving on the Road; 𝐋𝐢𝐠𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐢𝐬𝐞, Psiholog clinician – De ce ne este frica de nou?; 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐭𝐞𝐩𝐚𝐧𝐨𝐯, Digital Business Manager & Founder Free the Digital – Career Change at 35; 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐏𝐢𝐧𝐭𝐢𝐜𝐚𝐧, Fondator, Centrul de Cariera – Dream with a plan; 𝐀𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧𝐮𝐭̦𝐚, Attorney-at-Law @LegallyRemote.Online – Nomad Legality: How to Work Remotely as an Entrepreneur; 𝐂𝐚ta𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐯𝐞𝐥, scriitor – Develop your skills and business for a nomadic life; 𝐁𝐫𝐚𝐢𝐧 𝐍𝐚𝐭𝐡𝐚𝐧, Mindset Coach – How to build a nomad mindset; 𝐍𝐨𝐨𝐩𝐮𝐫 𝐉𝐚𝐢𝐧, Spiritual Coach – Spiritual tools for handling the unknown.

Oferta speciala pana pe 29 februarie

Pana pe 29 februarie, cele doua zile de conferinta au un pret special de 139 lei si include un cadou special: Un ebook despre cum sa lucrezi din Asia.

Detalii despre program si inscrieri aici: https://www.nomadtalks.ro/digital-nomad-summit/

Parteneri media: IQads, Spotmedia, Revista Biz, 9AM, Start-up, PressHub, We Invent, PRwave, Nine O’Clock, Milenial, Happ.ro, De Milioane, IQool, Munteanu, La pas prin Brașov.

Sursa și imagini: comunicat remis la pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.