18 aprilie 2024

Contact us

Din inimă, pentru Robert

 Din inimă, pentru Robert

Cu toții îl știm pe Robert Cadar. Este prietenul nostru, al codlenilor, este membru al Consiliului Director al Fundației Rafael, este un om care, pentru implicarea sa socială extraordinară, este îndrăgit în fiecare colț al tării. Sportiv, fotograf și blogger, luptă pentru multe cauze sociale și spune DA fiecărei provocări.

Astăzi a venit timpul unei noi provocări. Robert luptă cu cancerul și învățăm alături de el să învingem această boală și orice greutate. Nu știm câtă nevoie are el de noi în această luptă, dar noi avem nevoie să îi fim alături, pentru că așa căpătăm și mai multă putere.

Noi suntem Codlea, prietenii lui. Am pornit această luptă din sufletele bune ale beneficiarilor Fundației Rafael, pentru că ei ne învață mereu să luptăm. Am preluat-o de la ei și ne-am gândit să provocăm o reacție a concetățenilor în sprijinul lui Robert. Sperăm să fim cât mai mulți, să învingem împreună.

Totul va începe din Săptămâna Luminată, când o inimă mare, realizată cu drag de beneficiarii Fundației Rafael, va purcede la drum pe la cât mai mulți dintre prietenii lui Robert. Astfel, noi îi vom da inima, la întâmplare, unuia dintre prieteni. Acesta semna în interiorul inimii, va face o poză cu aceasta și o va posta pe pagina evenimentului, alături de un mesaj, după care o va duce el singur la un alt prieten de-al lui Robert, care va face același lucru, până când mesajul va ajunge în toate colțurile municipiului și poate chiar mai departe.

Toate acestea până în data de 29 aprilie, când ne vom bucura să închinăm această zi unor evenimente speciale derulate în Codlea.

Programul acestora va fi următorul:

-ora 10: la sediul Fundației Rafael va avea loc o recepție în cadrul căreia vor fi oferite ceai și/sau cafea și va fi susținută o conferință de către specialiști în prevenirea și tratarea cancerului;

-ora 12: înregistrarea participanților la competițiile sportive;

-ora 13: cros pe traseul: Promenada Codlea-Strand și înapoi,

-ora 13.15: ștafetă în jurul Cetății Codlea, pentru echipe de câte patru elevi,

-ora 14: jocuri sportive pentru copii,

-ora 15.30: festivitatea de acordare de diplome,

-ora 16: concert caritabil

Pe întreaga perioadă a derulării evenimentului va fi amenajat un stand de informare cu privire la prevenirea și tratarea cancerului.

Fiind un eveniment eminamente caritabil, de implicare socială, premiile vor avea valoare strict simbolică, pentru ca toate fondurile să fie utilizate în beneficiul cauzei, respectiv pentru tratamentul bolii lui Robert.

Nu se vor percepe taxe de participare, dar vor fi cutii de donații, în care fiecare poate depune orice sumă dorește.

De asemenea, în fiecare bar/cafenea care va adera la cauza acestui eveniment vor fi amenajate locuri de informare și cutii de donații pentru Robert.

Menționăm că fondurile nu vor fi strânse de Fundația Rafael, ci de un comitet al evenimentului, comitet care se va constitui la următoarea ședință a susținătorilor lui Robert, ședința care va avea loc luni, 24 aprilie, ora 19, la sediul Fundației Rafael. Sunteți invitați cu toții să participați, atât la ședință, cât și la organizare. 🙂

VIA: https://www.facebook.com/events/430495020637388/

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.