Efectele divorțului, serie de webinarii live, între 20 octombrie – 3 noiembrie

Adrian Pășcuță, fondatorul comunității online Pagina de parenting și al grupului Familii monoparentale – părinți singuri, va susține pe datele de 20 și 27 octombrie și 3 noiembrie seria de webinarii live interactive Efectele divorțului, menite să ofere informații corecte celor care au divorțat, pentru a păstra o relație cât mai bună atât cu foștii parteneri, dar mai ales cu cei mici.

Atelierele își propun să explice etapele de după divorț și efectele asupra copiilor, să ofere sugestii despre îmbunătățirea relației cu celălalt părinte și de gestionare a trăirilor și emoțiilor din această perioadă.

Tematicile celor trei întâlniri online sunt:

Webinar 1 (20 octombrie): Efectele divorțului asupra adultului

În cazul unui divorț, experiența altor părinți care trec prin acest proces este foarte importantă în conștientizarea trăirilor încercate, dar și pașilor următori. Empatia și înțelegerea unei alte perspective pot face ca și partenerii cu evoluții diferite să își poată continua colaborarea ca părinți.

Webinar 2 (27 octombrie): Efectele divorțului asupra copilului

În toate divorțurile care implică și copii, aceștia sunt cei mai afectați. Al doilea webinar din serie își propune să descopere de ce unii părinți nu observă efectele divorțului, care sunt principalele manifestări ale copiilor și cum pot fi depășite mai ușor traumele sau neplăcerile provocate de divorț.

Webinar 3: Concluzii și sugestii

Cunoașterea variantelor disponibile după divorț poate avea mai multe șanse de reușită decât reacțiile instinctive și poate asigura o relație bună atât între foștii parteneri, dar și cu copiii.

Webinariile vor avea loc online iar numărul de locuri este limitat la 15.
Adrian Pășcuță este sociolog, lector universitar și director al Agenției pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Timișoara. Din 2016 își crește singur cei trei copii, care l-au inspirat să pună bazele atât comunităților online, cât și ale cursului gratuit dedicat părinților singuri, cu peste 3.000 de absolvenți până în prezent.
Website: https://adrianpascuta.ro/webinar
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/paginadeparenting

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.