4 decembrie 2023

Contact us

Essential Notes – lansare album Introspection

 Essential Notes – lansare album Introspection

Tipografia deschide seria evenimentelor de jazz din 2018 cu ”Introspection” – albumul de debut al grupului de jazz electro-acustic Essential Notes.

Essential Notes este un duo din Satu-Mare, apărut în anul 2015. Cei doi membri sunt Simion Bărnuțiu (pian, computer) și Robert Kányádi (tobe).
Deja cu o prezență la Smida Jazz Festival, compozițiile Essential Notes sunt influențate de jazz-ul contemporan, de artiști precum Bugge Wesseltoft, Snarky Puppy, Hidden Orchestra, Portico, dar și de experiențele muzicale ale ambilor muzicieni. Afinitatea lor pentru jazz și improvizație aduce în fața audienței un mix de sonorități dat de sound-ul specific muzicii electronice și de cel organic, reprezentat de pian și tobe acustice.

“Albumul de debut INTROSPECTION este o concluzie, un moment reflecție la ceea ce am fost, suntem și ceea ce vrem să fim de acum încolo. INTROSPECTION este o colecție de stări, de momente, gânduri și trăiri transpuse în idei muzicale, accente, motive mai mult sau mai puțin abstracte, figurație instrumentală și contraste.
Pentru noi INTROSPECTION este începutul unei frumoase călătorii în lumea jazzului contemporan!”

Albumul Introspection în format digital va fi oferit gratuit celor prezenți la concert.

Rezervare pe baza achiziției biletului. Bilet: 25 lei. Tipografia, orele 20.00 – 22.00; Str. Postăvarului Nr.1 – colț cu Str. Diaconu Coresi,Brasov.
Bun de tipar: 0722373090

Imagine preluata de pe pagina evenimentului

Video: YouTube

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.