15 iulie 2024

Contact us

Experiență culinară: sushi Fuji (video)

 Experiență culinară: sushi Fuji (video)

Zilele trecute am participat la un atelier de gătit organizat de personalul de la Sushi Master din Brașov. Chiar dacă nu am veleități de mare bucătar, am fost plăcut surprins de oportunitatea de a găti un meniu gustos și rapid.

Am îndrăznit să ofer ceea ce am gătit familiei și prietenilor iar zâmbetul lor mi-a dat de înțeles că sushi-ul meu are trecere.

Iar daca vă gândiți să preparați acasă sushi aveți nevoie de:

orez – 120 gr. (acesta trebuie fiert înainte de a-l folosi la compoziție); calamar prăjit – 30 gr.; salată aisberg – 10 gr.; icre masago (de pește zburător) – 10 gr.; castravete – 10 gr.; nori (numele japonez al foilor de alge marine uscate și presate, folosite la prepararea rulourilor de sushi) – 10 gr.; wasabi (sos picant, o pastă picantă de culoare verde, cu gust asemănător hreanului) – 7 gr.

Bucațile de sushi se înmoaie în sosul de soia și se servesc cu wasabi și ghimbir murat.

Am să vă invit să urmărim cum se prepară această rețetă de către unul dintre bucătarii de la Sushi Master Brașov:

Combinații și gusturi aparte sunt preparate și gustate de personalul de la  Sushi Master din Brașov înainte de a fi puse în vânzare.

Dacă v-am făcut curioși și doriți să aflați mai multe despre echipă și preparatele lor culinare vă invit să vizitați pagina: https://sushimaster.ro/brasov/ .

Dacă tot am revenit în acest loc am gustat și deserturile lor.

Vă mulțumesc și vă doresc poftă bună!

Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.