Expoziția „Pastel”, la galeria INSPIRATIO

Ne face plăcere să vă invităm la vernisajul expoziției „Pastel”, care va avea loc pe data de 25 februarie la ora 14.00 la galeria INSPIRATIO, Curtea Honterus 8, la etaj, cu intrare prin magazinul INSPIRATIO.

Pastel este o expoziție de grup, care întrunește artiști români colaboratori ai INSPIRATIO, pictori și graficieni care contribuie, cu stiluri și tehnici diferite, la tema primăverii, a feminității și a cromaticii de sezon.

Expoziția este cu vânzare, și se poate vizita în perioada 25 februarie – 25 martie, între orele 10.00-19.00.

PASTEL

Cromatic. Fragil. Natural. Poetic. Feminin. Solar.

Așa este mereu începutul primăverii; iluzia începutului. Tot ceea ce începe este continuare sau rezultat, este trecere și devenire, relevă ochiului frumusețea așteptării și a răbdării fără de care forța lumii nu ar fi decât distrugere. În așteptarea unui început se deprinde anticiparea luminii; atunci, uitarea este acceptare, marile schimbări sunt cele mai adânci înțelegeri, iar cromatica lumii este fragilă, luminoasă și clară în nedefinirea ei. Pastel este despre feminitatea transformării și fragilitatea începuturilor perpetue, despre ritmul blând al naturii în toate formele ei fragile, silențioase, ritmice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.