Expozitie de pictura ,,Culoarea emotiilor”

Vernisajul expozitiei ,,Culoarea emotiilor” are loc in data de 2.09.2019 (luni) orele 18.00 si va asteptam pe toti sa admirati si poate chiar sa achizitionati lucrari semnate de Dena si de Tony.

,,Culorile se imbina pe panze minunat, redand emotii si trairi in nuante aromate, cu gust de cafea si de ceai, intr-o locatie colorata si vie, cu muzica buna pe fundal si oameni faini tare!

Te provocam sa ne accepti invitatia si sa le cunosti personal pe artiste, la vernisaj,” ne informeaza organizatorii expozitiei.

DENA

„Pictez de la 5 ani, am participat la diverse concursuri si la peste 10 expozitii individuale ori de grup, am lucrat la comanda pentru prieteni, familie si colegi insa nu am studiat arta in scoala. Sunt licentiata in Drept si in Psihologie si am urmat doua masterate la Bucuresti si Brasov, pe Antidrog si pe Psihoterapie. Am lucrat ani de zile in sistemul juridic, pe partea de drept penal, insa nu am incetat sa pictez si sa desenez, sa visez- ci am incercat sa ma auto-educ pe aceasta parte. De cativa ani am inceput sa predau desen si pictura atat copiiilor cat si adultilor, in diverse scoli ori centre de formare din Brasov. De peste 2 ani sunt parte din minunata echipa Ora0, unde am diverse cursuri si ateliere de arta iar din ianuarie 2019 am renuntat la toate joburile mele pentru a ma dedica doar picturii si cursurilor mele.”

Mai multe informatii despre Dena, puteti gasi pe pagina ei de facebook (Dena Artist), instagram (denaartist) sau pe site-ul ei de arta (dena.arts.ro)

TONY MOTT

Antoneta Galeș este un artist care se exprima in scris si in culoare sub pseudonimul Tony Mott. A publicat cinci romane (tonymott.ro), un volum de poezii si Caietul Fericirii, un instrument destinat cresterii nivelului starii de bine. Este la cea de a doua expozitie de pictura. Tablourile ei sunt o explozie de culoare: forme aparent geometrice care lovesc ochiul, ating sufletul și generează emoții.

Antoneta Galeș este coach, trainer și art-terapeut. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul resurselor umane și training. În 2014 a fondat Sonas (cuvântul irlandez pentru fericire), o companie de consultanță care are ca obiectiv dezvoltarea oamenilor și crearea mediului care să pună în valoare calitățile acestora. Mai multe detalii pe antonetagales.ro.
”Scrisul este o formă personală de a fi, poveștile vin către mine și eu trebuie să le dezvălui mai departe. Pictura este declarația mea de iubire față de viață.”

Intrarea este libera!  (potrivit organizatorului). Loc: ZUZE, Strada Rosiorilor Nr. 33, Brașov.

Expozitia poate fi vizitata pana in data de 30.09.2019.

VIA: pagina evenimentului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.